Кулінарія

Сирний соус

Соуси

Інгредієнти:

-300 мл молока
-1 маленька цибулина
-1 лавровий лист
-15 гр вершкове масла
-15 гр борошна
-100 гр сиру
-20 гр пармезану
сіль, перець
-мускатний горіх

Приготування:

1. Скласти В сотейник цибулину, лавровий лист, залити молоком і довести до кипіння.
2. Накрити кришкою і дати настоятися 20 хвилин. Процідити.
3. Розтопити вершкове масло, додати борошно і обсмажувати до легкої золотавості.
4. Влити молоко і, помішуючи варити до загустіння.
5. Додати сіль. перець, мускатний горіх і тертий сир.
6. Варити на слабкому вогні 5 хвилин (або менше) до однорідності.
7. Подавати гарячим з овочів на пару, картоплі, пасти.

Приємного апетиту!