Кулінарія

Сирний пудинг

Десерти

Інгредієнти:
100 гр. сиру
1 яйце
1 ст. л. цукру
1 ст. л. манки
1 ч. л. маку
по дрібці солі, розпушувача і ванільного цукру
кілька крапель лимонного соку

Приготування:
1. Яйце розтерти з цукром. Додати ванільний цукор, сіль і лимонний сік, перемшать.

2. Додати сир, перемішати до однорідності. Додати манку і мак, знову перемішати і перекласти в силіконову форму.
3. Поставити форму в мікрохвильовку, готувати 3 хв на max. потужності. Далі, не відкриваючи дверцята мікрохвильовки, дати пудингу «відпочити» 2 хв. Потім готувати ще 1,5 хв. на тій же потужності.
4. Подати теплим з варенням, йогуртом або сметаною.

Приємного апетиту!