Кулінарія

Пиріжки з печінкою тріски

Пиріжки з картопляного пюре і печінки тріски, що може бути краще для ситного сніданку!
Інгредієнти
Печінка тріски – 500 г
Хлібні крихти – 1 стакан
Картопля – 3 шт.
Петрушка – 1/4 склянки
Пармезан – 2 ст. л.
Часник – 2 зубчики
Чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Яйце – 2 шт.
Масло рослинне – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування
Відваріть картоплю, потім зробіть з нього пюре.

Візьміть консервовану печінка тріски, стримуйте її виделкою в паштет. Добре перемішайте руками печінка риби і картоплю, додайте всі інші інгредієнти.
Якщо отримана суміш сильно кришиться, додайте ще одне яйце.
Якщо дуже в’язка – додайте хлібних крихт.
Зробіть з отриманого «тесту» невеликі пиріжки і підсмажте їх на сковороді на олії, на середньому вогні.

Приємного апетиту!