Кулінарія

Ніжний салат з кальмарів «русалонька»

Інгредієнти:
2 кальмара
350 г відвареного курячого філе
1 велике кисле /краще зелене/ яблуко
4-5 столових ложок майонезу
1 невелика цибулина
За бажанням:
1 столова ложка подрібненої зелені петрушки
сіль і червоний мелений перець – за смаком

Приготування:
Кальмари чистимо, знімаючи плівку, і опускаємо в киплячу підсолену воду.
Варимо до готовності /3-5 хв/, виймаємо, остуджуємо і ріжемо невеликими брусочками.
Філе ріжемо на невеликі шматочки в розмір кальмарам.
Яблука миємо, чистимо й ріжемо, знову ж таки, брусочками.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями
Акуратно перемішуємо всі інгредієнти, додаючи в останню чергу яблучко.
Заправляємо майонезом, солимо, перчимо і ще раз перемішуємо.
Готовий салат викладаємо гіркою в салатник, посипаємо зеленню петрушки і прикрашаємо скибочками кальмара.

Приємного апетиту!