Кулінарія

М’ясні зрази по-французьки

Інгредієнти:
700 г фаршу – яловичина зі свининою
700 г курячого фаршу
4 яйця
2 цибулини
1 помідор
8 чайних ложок майонезу (сметани)
100 г сиру
сіль, спеції
100 г кефіру

Приготування:
1. Змішати фарш, 1 яйце, кефір, сіль, спеції.
2. Приготувати начинку: відварити 3 яйця, дрібно нарізати і змішати з 2 дрібно нарізаними і обсмаженими луковками.

3. Сформувати на долоньці корж із фаршу, покласти 2 столові ложки начинки і зверху зачинити другий коржем з фаршу.
4. Сформувати зрази.
5. Викласти на деко, змастити майонезом або сметаною, кругляшки помідора і зверху сир!
6. Додати трохи водички і в духовку до готовності.

Приємного апетиту!